aahondenspeeltuin 5 3aa

U heeft vast wel eens een stukje op deze nieuwssite voorbij zien komen van de stichting Vrienden park de Meet, de stichting heeft afgelopen winter met vrijwilligers een aantal takkenrillen gemaakt in het zuidelijk gedeelte van het park, daarnaast zijn we ook druk doende geweest met de beplanting om de hondenspeeltuin.

Het is bijna alweer Lente en dat betekent dat de natuur weer op gang gaat komen in het park, het broedseizoen gaat officieel in rond half maart. Dit betekent dat we nog maar een paar zaterdagen kunnen klussen in het park, we willen op de zaterdagmiddagen 26 februari, 5 en 12 maart vanaf 13:30 uur tot 16:00 uur nog wat onderhoudswerkzaamheden gaan doen.

In eerste instantie zien we dat de Hedera in het hele park met een grote opmars bezig is om in de bomen te groeien en deze dreigen te verstikken, we willen de hedera dan ook zoveel mogelijk uit de bomen verwijderen. Daarnaast, altijd afhankelijk van het aantal vrijwilligers kunnen we ook nog verder gaan met de takkenrillen te maken.

We kijken er dan ook naar uit om samen met u deze laatste paar zaterdagen nog wat te gaan doen, u bent welkom vanaf 13:30 uur.

Wilt u meer weten over de stichting vrienden park de meet kijk eens op www.vriendenparkdemeet.nl "