IMG 6062 640x480 BorderMaker

De Roode Eenhoorn in Nieuwe Niedorp doet mee aan NLdoet

Op zaterdag 12 maart is het weer zo ver. Dan organiseert het Oranje Fonds voor de 18e keer NLdoet. Ook De Roode Eenhoorn doet mee. Wij gaan de grote voorjaars schoonmaak weer houden!!

Vanwege Corona hebben we deze klus in 2020 en 2021 niet kunnen uitvoeren en daardoor wordt het nu weer hoog nodig tijd en daar hebben we uw hulp hard bij nodig!

Alles van binnen en buiten krijgt weer eens een extra sopje. Iets waar onze medewerkers geen tijd voor hebben, omdat hun meeste werkzaamheden bestaan uit zorg voor de 9 bewoners.

Wij kunnen uw hulp hier goed bij gebruiken!

We beginnen de dag om 9.30 met koffie en iets lekkers. Onder de middag wordt u een heerlijke lunch aangeboden en ook tussendoor wordt de innerlijke mens goed verzorgd.

Als er genoeg mensen zijn die willen helpen, we hebben er ongeveer 15 nodig, dan zijn we rond 15.00 uur klaar. We kunnen ook de mannen heel goed gebruiken voor de buitenboel!

Wilt u ons helpen op deze dag dan kunt u zich opgeven via NL.Doet.nl of bij Joke Broersen telefoon 0226 – 411610 of email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Op deze manier wonen onze bewoners met een beperking weer in een spic en span huis!