IMG 20240429 WA0000bb

‘Effe buurten in Winkel’ een nieuw initiatief!

U bent van harte welkom op woensdagochtend 22 mei 2024 van 10.00 uur tot 12.00 uur in de gezelligste huiskamer van Winkel nl: café Beentjes aan de Dorpsstraat. Wij nodigen u uit om met elkaar in gesprek te gaan over dit nieuwe initiatief. Is hier behoefte aan, wat kunnen we voor elkaar betekenen etc. etc.

‘Effe buurten in Winkel’ is bedoeld voor de doelgroep: ‘niet senioren en senioren’ van Winkel en omstreken. Het doel is een plek creëren waar wij elkaar op een laagdrempelige manier kunnen ontmoeten, een kopje koffie/thee kunnen drinken, een activiteit kunnen doen of zo nodig om hulp kunnen vragen. Wij willen u hier actief bij betrekken met als motto: Voor en met elkaar!

Het initiatief komt uit de koker van Louise van Langen, Anneke Molenaar en Gea Breebaart naar voorbeelden van buurtkamers in Kolhorn en Oudesluis.

Heeft u vragen en/of opmerkingen over dit initiatief dan horen wij dat graag via ons mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Dan mailen of bellen wij u terug!

De koffie/thee staat klaar.

Wij hebben er zin in!

IMG 20240429 WA0000

Tot 22 mei aanstaande