IMG 1730 640x480-BorderMaker

Ook dit jaar zal het Kerstevenement in Kolhorn worden gehouden. Van vrijdag 12 t/m 14 december is het voormalige vissersdorp geheel in kerstsfeer. Ook zal er deze keer weer een wedstrijd snert koken worden gehouden in Restaurant De Roode Leeuw.

Wat heeft De Roode Leeuw tijdens het Kerst-evenement 2014 in Petto??

Zaterdag 13 december

-Workshop kerstkrans maken onder leiding van onze Topper Miranda Kaan.

-Wie maakt de lekkerste snert van Hollands Kroon, de juryleden bestaande uit Keurslager Arie Klaver, Rob Zutt van Vleescentrale Gilles van Dalen, Piet Klaver van Klaverkaas en Keurslager Rens Louter zullen de snert gaan keuren op een aantal punten

Zondag 14 december

-Workshop kerstkrans maken

-Afsluiting Grand buffet

De workshop kerstkrans maken houden wij op zaterdagmiddag om 14:00 uur en zondag om 15.00 uur. We beginnen met koffie of thee en wat lekkers erbij en tussendoor een kop soep en na afloop een lekker glas wijn. De kosten zijn 30.00 euro p.p.

Dus kom gezellig met je vriendinnen,zussen,[schoon]moeder,tantes en alle buurvrouwen.

Geef je snel op voor 8 december a.s…

De lekkerste snert van Hollands Kroon, houden wij op zaterdag 13 december, bereid thuis een pan snert en de jury zal hem beoordelen. De jury, Keurslager Arie Klaver vleescentrale Gilles van Dalen met Rob Zutt,Klaverkaas Piet Klaver,Keurslager Rens Louter zal de snert van de deelnemers professioneel beoordelen aan de hand van een beoordelingslijst. De deelnemer met de best beoordeelde snert is de winnaar en krijgt de wisselbeker en de 1e prijs, een Galgenspiesbon voor 2 personen in De Roode Leeuw. De 2e prijs een vleesbon van Arie Klaver t.w..v. € 35,00. En de 3e prijs een tegoedbon van Klaver kaas.

Durf je deze uitdaging aan geef je dan gratis op voor 8 december. Het Grandbuffet begint om 18.00 uur tot 20.00 uur en is inclusief 5 consumptie voor pils wijn en fris voor de prijs van € 28,50 per persoon. Geef je ook hier voor op voor 8 december a.s…vol is vol…..

Restaurant De Roode Leeuw

Westfriesedijk 72

1767CS Kolhorn

06-20621180

0224-531651

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.