161 Dorpsstraat.  Raadhuis. 1968  640x480

De gemeenteraadsverkiezingen in maart hebben voor een aanzienlijke politieke verschuiving binnen Hollands Kroon gezorgd.

Dat geldt voor zowel de zetelverdeling en samenstelling van de gemeenteraad als voor de samenstelling van het college. De dorpsraad Winkel vindt het daarom tijd worden het college en de fractievoorzitters uit te nodigen voor een kennismaking met het dorp Winkel. Als datum is gekozen voor dinsdag 23 september 2014.

Om 16.00 uur worden college en fractievoorzitters door de dorpsraad ontvangen bij de voormalige Citroën garage Groenewoud aan de Dorpsstraat te Winkel. Vanaf deze locatie wordt er met de paardentram een rondrit gemaakt door Winkel. Onderweg wordt er een stop gemaakt bij het bedrijf Spaansen voor een bezoek aan het museum. Na deze stop gaat de rondrit verder met als eindbestemming het clubgebouw van Golf & Countryclub Regthuys aan de Limmerschouw 49B te Winkel. Op deze locatie wil de dorpsraad in gesprek met de aanwezige politici. Tijdens de verkiezingscampagne heeft burgerparticipatie bij alle partijen een prominente rol gekregen. De dorpsraad wil graag van de politiek weten hoe zij die burgerparticipatie vorm wil geven en welke rol zij daarbij verwacht van de dorpsraad.

Wilt u zelf kennismaken met het college en de fractievoorzitters, dan kan dat uiteraard ook. Vanaf 19.00 uur bent u van harte welkom in bovengenoemd clubhuis om kennis te komen maken met het college en de fractievoorzitters en hen, maar ook de leden van de dorpsraad, die vragen te stellen die bij u leven. De koffie staat klaar.

Bent u niet in de gelegenheid om naar de kennismakingsavond te komen, maar u heeft wel vragen, dan kunt u die ons per mail toesturen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of via het contact-formulier op onze website (www.dorpsraad-winkel.nl). Geen internet? Dan kunt u uw vragen inleveren op Dorpsstraat 128 te Winkel. Wij zorgen er voor dat uw vragen bij de juiste personen komen.

Rond 19.45 uur wordt de bijeenkomst afgesloten en zullen de aanwezigen per paardentram terug gebracht worden naar het beginpunt van de rondrit.

Graag ontmoeten wij u op 23 september.

Dorpsraad Winkel

Jan Boeijink, voorzitter

Foto: Archief P. de Graaf