LUCHT RICHTING BARSINGERHORN 640x480

Eind september, begin oktober starten de nieuwe cursussen fotografie en fotobewerking in de Bosstraat 6 in Winkel.

NEF Fotografie cursussen organiseert op verschillende niveaus, van beginners tot gevorderden, inspirerende cursussen voor diegenen die betere foto's willen gaan maken. Voor het bewerken van foto's op de computer, van de basis tot aan het verbeteren van kostbare foto's is er ook een cursus, minicursus en/of speciale oefenavond.

HOENDERDAAL 0087 640x480

Ook zijn er speciale workshops en mini-cursussen op allerlei gebied zoals Macro, Flits, Passe-partout, Portretfotografie en Trouwreportage. De laatste twee workshops worden gegeven door twee topfotografen namelijk respectievelijk Duco de Vries en Gerard van Ophem. De andere cursussen worden door Wiebe Halbersma en Henk Vastenhoud die allebei hun sporen op dit terrein hebben verdiend.

TUIN 0025 640x480

Kleine groepen, twee instructeurs en een goede sfeer zorgen er voor dat iedereen na afloop niet alleen veel heeft geleerd, maar ook een leuke tijd heeft gehad.

Kijk voor het aanbod op www.neffotografie.nl waar verdere informatie te vinden is. Data, prijzen en aanmelden kan via de website.