IMG 0231-BorderMaker

Waar kwam men massaal op af?

Op 29 november 2014 kon men komen genieten van een geheel verzorgde avond in de stoere, eeuwenoude Willibrorduskerk. Voor het sympathieke bedrag van €47,50. Op de aangenaam swingende klanken van live muziek had ook u kunnen plaats nemen in deze unieke ambiance onder het pittoreske dak voor een buitengewoon meergangendiner. Afwisselend had u kunnen genieten van onze verteller, die u met zijn zoetgevooisde stem had vermaakt met amusante en geheimzinnige verhalen en van de getalenteerde musici van ons Zolderorkest onder leiding van Rob Leguit.

Het herfsttintendiner wordt gecomponeerd en bereid door dé topkok van dit moment in onze regio: Danny van Zweeden van Restaurant Het Anker te Kolhorn. Het menu dat u mis liep: Vooraf: Gevogelte paté met frisse appelcompote op een bedje van kruidensla en een crostinie. Hoofdgerecht: Hertenstoofpot met rode kool geserveerd met aardappelpuree en stoofperen. Dessert: Chocolade brownie met vanille saus. Kortom een fijne en leuke avond om de gezellige december in te luiden.

Maar misschien ben u volgend jaar op tijd met zich aan te melden en kunnen wij u ontvangen op één van onze sponsoravonden