IMG 4354 640x480-BorderMaker

Zwembad de Wirg in Winkel gaat vanaf maandag 24 augustus weer open.

Deze maandag gingen alle basisscholen weer van start. Altijd weer even wennen aan dit nieuwe ritme van ’s ochtends weer op tijd beginnen en ’s avonds niet meer extra laat naar bed. Om de kinderen ( en hun ouders ! ) een beetje aan dit nieuwe ritme te laten wennen beginnen alle zwemlessen in de Wirg 1 week na de scholen . En dat is dus vanaf maandag 24 augustus. Vanaf die datum verwelkomen we weer al onze trouwe zwemmers en lesklanten (groot en klein) en ook worden er weer een heleboel nieuwe kinderen opgeroepen van de wachtlijst om te komen beginnen met zwemlessen.

Onze kassajuffen draaien over- uren aan de telefoon om alle moeders in te seinen. En vind je op zwemles gaan een beetje spannend?? Welnee… zwemmen is alleen maar leuk!

Alle bad juffen en meesters zijn weer heerlijk op vakantie geweest en hebben al weer zin om in het binnenbad aan de gang te gaan.

Vanaf maandag 24 augustus gaan we dus weer als vanouds van start. Alle kinderen en volwassenen kunnen dan weer op hun oude, vertrouwde les tijd komen zwemmen. Voor de maandag en donderdag tijden zit er nog wel een kleine verandering aan te komen:

Binnenkort zullen alle zwemtijden een half uur naar voren worden geschoven. Veel basisscholen werken met het continu rooster, waarbij de kinderen al vroeg in de middag thuis zijn. Zo wordt het bij ons zwembad mogelijk om ook op de maandag en de donderdag al vanaf 15.30 uur te komen zwemlessen.

Al onze maandag en donderdag zwemmers, die vanaf de 24e weer komen zwemmen, (op hun oude tijd!) krijgen hier nog nadere informatie over bij de kassa van het zwembad.

Komende week eerst maar eens kijken of ze het zwemmen niet verleerd zijn na al die weken vakantie.

Wij wensen u weer veel zwemplezier in de Wirg !

Zwembad team de Wirg