IMG 3602 640x480-BorderMaker

Troost na een overlijden/ rouwverwerking.

Bent u in de rouw? Mist u (nog steeds) een dierbare? Dan kan zingen bevrijdend en helend werken. De praktijk wijst namelijk uit dat het individueel of in groepsverband zingen van de naam of de namen van de overledenen een sterk troostend karakter heeft. Zang versterkt het gevoel en gezongen namen dragen belangrijk bij aan verwerking. Verdriet verdwijnt niet, maar krijgt met het zingen mede een liefdevolle betekenis, waaruit iemand troost kan putten. Rashma Lalita Brands en Lydia de Wit zijn gecertificeerde hulpverleners die ruime ervaring hebben met deze praktijk van troost door zingen. Zij garanderen niet alleen een gedegen, maar ook een vertrouwelijke begeleiding.

De eerste zangbijeenkomst wordt vrijdag 27 november georganiseerd in de Laurenskerk (Kerkepad 3, 1767 CJ) te Kolhorn van 20.00 tot 21.30 uur. Bij opgave vooraf € 10,= of € 12,50 aan de zaal. Er zijn nog plaatsen vrij.

Meer informatie is verkrijgbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-22515809.