027 640x480 BorderMaker

De zorg die mantelzorgers geven aan iemand in hun naaste omgeving is voortdurend nodig.

Mantelzorgers zijn doorbijters, maar om het zorgen vol te kunnen houden, om controle te blijven houden over hun zorgsituatie, verdienen zij zo nu en dan wat ruimte en rust om weer helemaal tot zichzelf te komen.

Graag nodigen wij u uit voor een voorlichtingsbijeenkomst over Respijtvoorzieningen bij u in de buurt. Mantelzorgers kunnen er zich laten informeren over diverse vormen van respijt, want van even de zorg loslaten, krijgt de mantelzorger weer nieuwe energie.

Maandag 14 maart is er van 14.00 - 15.30 uur een bijeenkomst voor mantelzorgers uit Hollands Kroon. Bij aanmelding wordt u geinformeerd over de locatie. De voorlichting gebeurt in samenwerking met Het Respijthuis Alkmaar.

Voor meer informatie over deze activiteit of aanmelding kunt u bellen met het Mantelzorgcentrum, tel. 0223-747009 of een mail sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Kijk ook eens op onze website www.mantelzorgcentrum.nl voor meer nieuws en een volledig overzicht van activiteiten voor mantelzorgers.