IMG 3902 640x480 BorderMaker

Vanaf dinsdag 1 maart tot ongeveer 1 juni is er een expositie van Piet Wit en Petra H. Kant te zien in de gangen van De Koppeling in Zorgcentrum Trambaan aan de Koperwiek te Nieuwe Niedorp.

Expositie foto's van Piet Wit en schilderijen van Petra H. Kant.

Piet Wit beoefent deze hobby al jaren en heeft meer dan 5 jaar stage gelopen in de professionele fotografie, daar had hij te maken met. portret,natuur, en macro-fotografie. De foto's die hij laat zien zijn representatief gekozen uit een duizelingwekkend aanbod.

Petra H. Kant Petra werkt met verschillende technieken. Met soft pastelkrijt op papier en met acrylverf op doek, heeft ze verschillende stijlen ontwikkeld in loop der jaren. Kunst met portretten van de Westfriese markt met bekendepersonen zoals Joop Schilder en Marja Hogenes. Een serie "bloeiend geluk", bloemen met geluk, waar grapjes in zijn verwerkt. En fantasie-schilderijen, waar iedereen iets anders in kan zien. Portretten met acrylverf en soft pastelkrijt. Pastelkrijt gaat in 3 lagen op papier en kost veel tijd. Door jaren gewerkt te hebben met Pastelkrijt gaat ook Acrylverf in 3 lagen. Gelet op fijne details in de portretten met Acrylverf. Een stijl die nu echt te herkennen is, als de stijl, die door Petra is gemaakt. Met haar site www.artelierPetronellaKant.nl en de expositie wil ze haar werk laten zien en verkopen.