TCTVeld Custom

Tandartsen, tandartsassistentes, mondhygiënistes en baliemedewerkers van Tandheelkundig Centrum 't Veld zullen op zaterdag 23 april 2016, de deuren openen om geld in te zamelen voor het goede doel.

Op deze dag gaat het hele team van Tandheelkundig Centrum ’t Veld een extra dag werken voor Duchenne Heroes. Graag doen wij meer dan alleen behandelen, en dit is onze manier om iets te betekenen voor de samenleving. Ook dit jaar wilden wij weer dat de opbrengst naar een, door ons zelf uitgekozen, speciaal doel gaat.

Als je met Duchenne Spierdystrofie wordt geboren, breken je spieren langzaam af en word je steeds minder sterk. Jongens met Duchenne missen een eiwit die zorgt voor stevigheid van spiercellen. Ook de hartspier wordt steeds zwakker. Hierdoor is Duchenne Spierdystrofie uiteindelijk fataal. Helaas is er nog geen medicijn, daarom is er geld nodig voor onderzoek naar een medicijn en behandeling om kinderen met Duchenne een beter en langer leven te bieden.

Duchenne Heroes wil zo veel mogelijk geld ophalen voor deze onderzoeken. Wij dragen hier graag ons steentje aan bij!

De patiënten die een controle- of behandelafspraak nodig hebben, kunnen hun afspraak op deze zaterdag inplannen. De opbrengst van de behandelingen deze dag, komt geheel ten goede aan Duchenne Heroes.

Als mensen dankzij onze actie ook graag een bijdrage willen leveren aan Duchenne Heroes, dan kunnen zij dit doorgeven via 0226-425 325 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Aan het einde van deze dag zullen wij de totaalopbrengst bekend maken en overhandigen wij de cheque aan de vrijwilligers/initiatiefnemers van Duchenne Heroes.

Foto: Ingezonden