20160411 203645 Custom

Als afsluiting van haar seizoen heeft EHBO vereniging afdeling Barsingerhorn in Kolhorn een verrassingsavond georganiseerd.

Een verrassing werd het zeker voor diverse leden. Zij werden in het zonnetje gezet voor hun trouwe lidmaatschap en inzetbaarheid bij de EHBO vereniging. Miep Bos en Joke Feddema werden geƫerd voor 45 jaar lidmaatschap van de EHBO vereniging. De zeer betrokken dames zijn altijd aanwezig bij de oefenavonden en kunnen de jongere leden de trucjes van weleer vertellen die niet meer in het boekje staan, maar nog wel goed toe te passen zijn bij ongeluk(-jes).

Voorzitter Dirk Bruin werd ook verrast op de avond die hij zelf mede organiseerde. Hij was even het middelpunt van aandacht als 35 jarig lid van de EHBO vereniging. Vervolgens kregen Eldert Groet en Joke Zandvliet een attentie voor hun 15 jarig lidmaatschap. Fred Koning, Dennis Houssart, Marjan Hartog-Feddema en Mirjam Leijnse houden hun attentie nog tegoed voor hun 15 jarig lidmaatschap. EHBO afdeling Barsingerhorn is een gezellige kleine vereniging met zeer trouwe leden.

Een ongeluk zit vaak een klein hoekje. Dan is het handig om dan te weten wat je moet doen. Wilt u ook leren wat u kunt doen bij ongevallen? Een zeer competente instructrice leert u reanimeren, (kinder-) ehbo, diverse verbanden aanleggen en nog veel meer!

Aanmelden kan bij Charlotte de Jong. Telefonisch: 0226-421889 of via de e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Foto: Ingezonden