027 640x480 BorderMaker

Naast de dagelijkse praktische zorg die veel van mantelzorgers vraagt, kan het gevoel dat zij geen keuze of controle hebben op de situatie behoorlijk benauwend zijn.

In een interactieve bijeenkomst met andere mantelzorgers kijken we naar de persoonlijke situaties, worden we ons bewust van hoe we hiermee omgaan en welke mogelijkheden er zijn die ons ruimte kunnen geven. Daarnaast hoort de mantelzorger de ervaringen en tips van anderen en krijgt hij/zij informatie en nieuws die voor de mantelzorger belangrijk kan zijn.

Mantelzorgers uit Hollands Kroon worden bij deze van harte uitgenodigd om 14 december van 13.30 – 15.00 uur in gesprek te gaan met elkaar in Wijksteunpunt Keijzershoff, Vreedenhoff 66 in Anna Paulowna. Er zijn verder geen kosten aan verbonden, maar wel even aanmelden. Misschien tot ziens!

Voor meer informatie over deze activiteit of aanmelding kunt u bellen met het Mantelzorgcentrum, tel. 0223-747009 of een mail sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Op onze website www.mantelzorgcentrum.nl staat meer nieuws en een volledig overzicht van activiteiten voor mantelzorgers.