IMG 3385bb BorderMaker

Vanaf vandaag is er volop activiteit te zien in de nog te openen Brasserie / Restaurant in het Winkelhart te Nieuwe Niedorp. De komende tijd zal er door een grote groep mensen hard gewerkt worden om de zaak zo snel mogelijk klaar te hebben voor de opening. De komende weken zullen wij u regelmatig op de hoogte houden via deze Nieuwspagina over alle vorderingen en werken wij toe naar de openingsdatum, die wij op een later tijdstip bekend zullen gaan maken net als de naam van de nieuwe zaak.

Wil je nu helemaal niets meer missen van alle ontwikkelingen rondom de uitbreiding van het Winkelhart te Nieuwe Niedorp, lees dan maandelijks de laatste berichten in PeWi's Nieuwsblad.

Abonnement:

Wie een jaar lang elke maand PeWi’s Nieuwsblad in de bus wil ontvangen, moet er even wat voor doen. Maak € 10,= over op Bankrekeningnummer: NL82RABO0148795609 t.n.v. P.J. Wittekoek. Onder vermelding van naam en adres. Dan komt het eerstvolgende nummer automatisch in de bus. Voor het eerder genoemde bedrag geniet je een jaar lang van PeWi's nieuwsblad.

Dit tarief is van toepassing voor het normale bezorggebied (De voormalige gemeente Niedorp). Buiten dit gebied zijn andere tarieven van toepassing.

Meer informatie hierover is te verkrijgen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.