IMG 4280-BorderMaker

April-doet-wat-ie-wil !!

De eerste week zomertijd is achter de rug en we hebben alleen nog maar herfstweer gehad. Brrrrrrrrr, …. de narcissen en tulpen proberen met alle macht uit de grond te komen, maar met dit weer is het bijna onmogelijk om ervan te genieten.

Maargoed, wat het weer ook doet…..HET IS LENTE !!

Hiermee willen we iedereen weer “wakker gaan maken” . De voorbereidingen van de Floralia zijn alweer van start gegaan en het Bestuur heeft de eerste overleggen gehad. Dit jaar is het Floraliaweekend op 19 - 20 September.

Handig om alvast in de agenda te noteren: 

VOORJAARSVERGADERING - Woe.dag 20 Mei 2015 om 20.00 uur in Dorpshuis De Prins Maurits 

VERGUNNING – Plaatsing (Leger)tenten Graag opgave vóór 1 juni via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  i.v.m. de vergunningsaanvraag. Zie ons reglement op de website www.floralia-nieuweniedorp.nl .

FLORALIAGROEPEN – wordt alvast actief en wees vooral alert !

Verschillende mooie plaatsen aan de Dorpsstraat, om het stuk neer te zetten, zijn beschikbaar. Deze zijn snel bezet dus zorg ervoor dat je er optijd bij bent en laat het ons weten.

FLORALIAWEEKEND 2015 – 19 en 20 September

Zoals ik in november al had aangegeven, wil ik het secretariaat dit jaar aan iemand anders overdragen. Tot 20 mei zal ik de stukjes blijven schrijven maar tijdens de voorjaarsvergadering zullen jullie kennis maken met mijn opvolg(st)er waarna deze taak door de betreffende wordt voortgezet. Wie hij (..of zij..) is, laat ik nog even in het midden……. Eigenlijk wil ik jullie gewoon nieuwsgierig maken en aangeven; KOMT ALLEN NAAR DE VOORJAARSVERGADERING !

Zo, de kop is eraf !

Ik wil nog wel verklappen dat het enorm fijn is dat onze groep vrijwilligers blijft aangroeien met enthousiaste mensen die taken naar zich toetrekken. Mocht je nu denken “daar wil ik me ook bij aansluiten !”. Laat het ons weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of bel naar Marjan Spaansen T: 0226 – 722 230. Dan gaan we samen kijken wat het beste bij jouw wensen èn de Floralia aansluit.

Onze volgende ”Nieuwsflits” verschijnt in de eerste week van Mei. Tot dan !

Namens het Floraliabestuur,

Annelies Veldman