IMG 3392-BorderMaker

Over een maand is het weer zover.. Floralia!!!

Wij hebben al veel titels/ onderwerpen binnen gekregen, maar helaas nog niet van iedereen!! De titel en bloembestelling kunnen jullie doorgeven via Astrid Brouwer, tel. 0226- 41 18 79 of via onze vernieuwde site www.floralianieuweniedorp.nl

Doe dit snel in ieder geval voor 17 augustus!!!

Mocht je hulp nodig hebben bij het berekenen van het aantal m² bel dan naar Hans van Dam, tel. 0226- 42 19 69.

Mocht jullie groep besluiten om dit jaar géén mozaïek/ werkstuk te maken, wat wij uiteraard ontzettend jammer vinden, geef dit dan ook door. Op deze manier kunnen wij jullie locatie beschikbaar stellen voor een andere groep.

Floralia 85 jaar!

Dit jaar viert de Floralia haar 85ste verjaardag. Dat willen wij graag vieren met 85 jarigen in ons dorp.

Kent u iemand die in 1930 geboren is en redelijk mobiel is? Laat het ons weten en wij nodigen hem of haar uit voor de opening van ons evenement.

Donateurbrieven

Medio juni heeft ieder huishouden in Nieuwe Niedorp een brief van ons ontvangen. Hierin werd gevraagd om een vrijwillige bijdrage. Veel mensen hebben al een bijdrage geleverd, waarvoor hartelijk dank. Het kan zijn dat het aan uw aandacht is ontsnapt, daarom nogmaals onze bankrekening NL46RABO0344 9503 36 t.n.v. Floraliavereniging te Nieuwe Niedorp. Vermeld hierop uw naam en adres. Een donatie kan ook worden gedaan vanuit jullie gezamenlijke Floraliapot.

Laten wij er ook dit jaar weer een mooi dorpsfeest van maken!!

Namens het Floraliabestuur,

Esther Deken