IMG 4735-BorderMaker

Na kermis komt Corso…

veel groepen gaan nu, na een prachtig kermisweekend, hard aan de slag met de Corsowagens. Het bestuur heeft al een aantal keer vergaderd en het belooft weer een mooi en spannend Corso te worden! Voor nu de belangrijkste punten op een rij:

Nazomeren

Tijdens het nazomeren op 15 en 16 augustus is het Bloemencorso ook weer vertegenwoordigd, zoals gewoonlijk bij de Kastenwinkel aan de Bosstraat 74, met de bekende items zoals vlaggen, kalenders etc. Naast de bekende items zijn ook onze nieuwe gadgets verkrijgbaar. Mooie sleutelhangers, gave petten met de inmiddels vertrouwde Bloemencorso Dahlia.

Kom gewoon gezellig langs, er is koffie / thee met heerlijke appeltaart! En je kunt meteen een kijkje nemen in de prachtige ‘Kastenwinkel’ van Marjo Lenstra!

Kindercorso

Meedoen is eenvoudig!

Het Kindercorso bestaat uit een optocht van door kinderen versierde (eenvoudige) karretjes. Je kunt hierbij denken aan skateboards, kinderwagens, skelters, fietsen, karren, kruiwagens, kleine corsowagentjes enzovoort. Het hoeft dus NIET groot of moeilijk te zijn. Begin klein, kleed je leuk aan en Winkel heeft op 27 september een prachtig Kindercorso!

Hoe werkt het dan precies?

Voor dit onderdeel van het bloemencorso bouw je thuis je karretje en kun je komen plakken in de kindercorsoschuur (Wester op het industrieterrein). Je kunt meedoen vanaf je 4e tot je 12e jaar. Dus doe eens gek, bedenk iets leuks!!

Wil je meedoen met het Kindercorso??

Meld je dan aan bij Annemarieke van Veldhuisen 06-38920527 of Tanja Hartmans 06-55980772, of via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Kijk op de website www.bloemencorsowinkel.nl onder de ‘knop’ Kindercorso voor de laatste nieuwtjes. Opgave is mogelijk tot eind augustus, er kunnen maximaal 30 wagentjes bij ons in de schuur dus vol = vol! Wij willen graag weten: de titel van je karretje en waar het over gaat. Heb je hulp nodig bij het bouwen, dan kun je altijd even contact met ons opnemen voor tips.

Alvast voor de agenda:

3-aug   Aanmeldingsformulier en speaker formulier groepen
15-aug   Nazomeren (bij de Kastenwinkel)
16-aug   Nazomeren (bij de Kastenwinkel)
31-aug   Deadline teksten programmaboekje
9-sep   Bloemen uitzoeken
11-sep   Wagens opmeten en indelen
23-sep   Voorverkoop programmaboekjes
24-sep   Bloemen delen
25-sep   Ronde jury en uitdelen boekjes aan groepen
27-sep   BLOEMENCORSO!!!
???   Feestavond

Het bestuur wenst iedereen veel succes met de voorbereidingen!