IMG 1047 BorderMaker

Lieve Zomerpoppers,

We hadden er enorm veel vertrouwen in om op vrijdag 3 en zaterdag 4 september een volwaardig Zomerpop festival te mogen organiseren. Onze droom spatte helaas vrijdagavond uiteen. Zomerpop mag opnieuw niet doorgaan, vanwege de aanhoudende opgelegde coronamaatregelen.

Dat doet jullie als trouwe bezoeker, en ons als organisatie, enorm veel pijn. We laten ons niet uit het veld slaan, stropen onze mouwen op en gaan er van uit dat we er in 2022 weer een groot feest van gaan maken! Met alle liefde willen we uiteraard jullie, onze leveranciers, onze crew, vrijwilligers, de artiesten, sponsoren en alle andere betrokkenen enorm te bedanken voor het meedenken, de flexibiliteit, het vertrouwen, de loyaliteit en het onverstoorbare enthousiasme.

Pak een stift en markeer 2 en 3 september 2022 in je agenda! Tickethouders ontvangen volgende week een e-mail over ticketoplossingen. Het is mogelijk om je ticket om te zetten naar 2022. Je steunt daarbij onze organisatie en bent zeker van een ticket voor volgend jaar.

Uiteraard is er ook een mogelijkheid voor het vragen van een refund-actie van je ticket(s).

Liefs,

Het volledige Zomerpop team