leerzen an 002

Op zaterdagochtend 28 augustus om 9.30 uur gaan we weer wandelen in en rond Aartswoud. De evenementencommissie van de Stichting Kerk Aartswoud organiseert deze wandeling door de landerijen van Aartswoud. De wandeling duurt circa 2,5 uur.

“Leerzen an"

Aartswoud, wat ook over het asfalt al een mooi dorp is, is eigenlijk nog mooier als je het vanaf het land mag beleven. Samen met de gidsen Jan-Dirk Rooker, Kees Nieuwboer en Margriet Brouwer gaan we op pad. De boeren vertellen over de inrichting en het beheer van het boerenland. We lopen langs weidevogelgebied, maisland en door de boomgaard. Langs de boerenlandsloten, slootkanten en greppels gaan we op zoek naar “planten en dieren in de sloot en op het land”. En natuurlijk is het ook gewoon lekker buiten wandelen en een frisse neus halen.

Startpunt is kerk Aartswoud, Schoolstraat 45. De kosten bedragen 5 euro per persoon. Na afloop is er heerlijke warme soep. Aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. of telefoonnummer: 0640338296.