20190629 180547 BorderMaker

Hey Indian Summer-vrienden,

De festivalzomer gaat door: en wij hebben er onwijs zin in!

Na twee zomers zonder festivals, keert Indian Summer Festival terug op zaterdag 25 juni 2022 op ons geliefde Geestmerambacht.

Ben jij er ook bij?

Als je je ticket uit 2020 of 2021 nog hebt bewaard, kun je daarmee gewoon naar binnen op 25 juni. Heb je nog geen ticket voor de aankomende editie? Voor de snelle beslissers onder jullie zijn er nog een gelimiteerd aantal tickets voor de oude ticketprijs uit 2020 beschikbaar. Om toegang te krijgen tot deze speciale presale registreer je je via https://indiansummerfestival.nl.

Let op: OP = OP.

De presale start op donderdag 24 februari om 12.00 uur. De reguliere tickets voor Indian Summer Festival 2022 gaan vervolgens op vrijdag 25 februari om 12.00 uur in de verkoop via onze website.

Registreer je nu voor de presale via https://indiansummerfestival.nl

Ruim 80% van jullie kozen ervoor om je ticket te bewaren, dus de verkoop van de resterende tickets belooft HARD te gaan! Na twee jaar afwezigheid kunnen wij niet wachten om weer een feestje met jullie te vieren.

Wie staan er dit jaar op de line-up?

We maken de totale line-up op dinsdag 22 februari bekend. Reken op een FANTASTISCH programma met de grootste Nederlandse popartiesten, de lekkerste en beste hiphop, hardstyle, 80s/90s en dance! Hou dus je socials en mailbox in de gaten!

Helaas geen ISF Camping Weekender dit jaar

Helaas zal er dit jaar geen ISF Camping Weekender zijn. Na twee jaren van afwezigheid willen we alle pijlen richten op één hele grote festivaldag Indian Summer! Alle kaartkopers van de Weekender krijgen een e-mail met nadere informatie.

We hopen jullie allemaal te zien op 25 juni 2022!

Team Indian Summer Festival