IMG 0545aa BorderMaker

Beste voetbalvrienden/-vriendinnen,

Het wordt weer tijd voor dé Zestallencompetitie 2023 in het park! In de bijlage de inschrijfformulieren voor 2023, georganiseerd door en ten bate van de Stichting Evenementen Commissie Winkel. De eerste wedstrijddatum is begin Mei.

Nieuw in 2023: in verband met de vele afzeggingen vooral op de Zaterdag hebben we na overleg, ook met de teams, besloten om dit jaar met de Vrijdag als speeldag te proberen i.p.v. de Zaterdag.

Inschrijfformulier én Speeldagenformulier volledig ingevuld UITERLIJK 31 MAART inleveren:

- Online: https://www.zestallencompetitie.nl/aanmelden/

- Post: Dorpsstraat 26, 1731 RG in Winkel

- Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

- Vragen of overleg? Contact onderstaande mensen gerust via app of mail

Na ontvangst van beide inschrijfformulieren krijgt u de nota voor het inschrijfgeld en deze dient voor aanvang van de competitie te zijn voldaan. Inschrijfgeld is dit jaar 10,- euro hoger per team omdat we het veld frequenter uitbesteed willen gaan maaien. Hiermee bekostigen we deels de extra kosten, het andere deel neemt de ECW voor haar rekening. Top!

Nieuwe teams en/of contactpersoon

Is iemand anders inmiddels contactpersoon van jullie team? Ook kan het zijn dat er nieuwe of vernieuwde teams willen meedoen (omgeving Winkel/Niedorp/'t Veld/Kolhorn/...);  Dan bespreken wij als organisatie de inschrijving t.z.t.

Scheidsrechters

Zou jij (of weet je iemand) wel een wedstrijd willen fluiten? Laat het ons weten. Mochten we een te kort hebben, dan zullen er dit jaar teams worden aangewezen om te fluiten. Dit is verplicht, en bij niet op komen dagen kost dit 1 punt in de stand. Vorig jaar was dit niet nodig omdat we heel veel nieuwe scheidsrechters hadden voor 1-2 avondjes, hopelijk lukt dit met elkaar dit jaar weer!

Namens de organisatie Zestallencompetitie,

Jack Limmen

Kaj Tensen

Brian Otjes

Chris Koopman

Robbie Schouten