IMG 2215-BorderMaker

Elk jaar wordt er in Middenmeer Carnaval gevierd. Ooit begon dit met één avond feest en tegenwoordig staat het dorp vijf dagen lang op zijn kop.

Sinds Carnaval 2013 maakt Roel Boukes uit Winkel deel uit van de Raad Van Elf van Carnavalsvereniging de Meerkoetelaars. Steeds meer bezoekers uit Winkel en Nieuwe Niedorp weten het feest te vinden in de grote hal van Vader Toiletverhuur. Al enkele jaren rijden er na afloop bussen naar verschillende plaatsen in onze grote gemeente Hollands Kroon. Dit jaar is er voor gekozen, om ook een bus te laten rijden naar Winkel. Zorg dus dat je het vervoer op de heenreis even gaat regelen, dan kan je terug voor slechts € 5,= meerijden met de luxe touringcar.

IMG 2212-BorderMaker

De opbouw van de feestruimte is in volle gang en de ervaren leden van de vereniging zorgen er voor dat het een zeer sfeervolle feestruimte gaat worden. McKili Catering plaatst een grote verkoopwagen op het buitenterrein, daar kunnen de feestgangers terecht voor een heerlijke snack .

IMG 2209-BorderMaker

Wie meer wil weten over de Carnavalsvereniging kijkt op http://www.meerkoetelaars.nl/ daar zijn ook de bustijden en het programma te vinden.