De Engelenburgh Custom

Op 14 juni a.s. om 13.00 uur zal theater “De Engelenburgh” officieel en muzikaal worden geopend door de vierkoppige band Zoet!

De Engelenburgh is een prachtig, sfeervol en nieuw theater, dat heel erg geschikt is voor intieme concerten en andere optredens.

Nieuw Theater en nieuwe band

Nieuwe Niedorp en omstreken is een theater rijker: De Engelenburgh! De Engelenburgh is een prachtig, sfeervol en nieuw theater, dat heel erg geschikt is voor intieme concerten en andere optredens. Het theater bevindt zich in het dubbele vierkant van een voormalige stal en is volledig verbouwd. Het zaaltje heeft een heel goede akoestiek en leent zich bijzonder voor semi-akoestische bandjes en kleine klassieke ensembles.

Theater “De Engelenburgh” maakt onderdeel uit van Hoeve Engelenburgh. Hoeve Engelenburgh is een Kunst- en Zorgboerderij en heeft als ondertitel: Een plaats van ontmoeting. Door het organiseren van o.a. concerten en recitals bevordert ze sociale samenhang en sociale participatie. Het is een plek waar mensen bij elkaar komen, in wederzijdse uitwisseling en in wederzijds respect.

Na een aantal try-outs en eigen optredens is het nu tijd om Niedorp en omstreken te wijzen op deze bijzondere en prachtige locatie. Hoe kan je een nieuw theater het beste inwijden? Door er een nieuwe band te laten optreden!

Zoet Custom

Vier getalenteerde jonge muzikanten mogen het theater nu officieel gaan inwijden. Samen vormen ze de nieuwe band: ZOET!

Daarnaast en tegelijkertijd zullen de eveneens jonge kunstenaars Daphne Bitter en Isabelle Hauschildt werk exposeren in de Galerie van Hoeve Engelenburgh.

Hoeve Engelenburgh is HKZ gecertificeerd. Hoeve Engelenburgh heeft een atelier, kantine, keuken, stallen, paardenbak, round pen, galerie, een winkeltje, een theehuis, een terras, theater, vier appartementen. Gemiddeld overdag 16 mensen in de dagbesteding.

Hoeve Engelenburgh

Terdiek 20

1733 JE Nieuwe Niedorp

 

Foto's: Ingezonden