fitheidstest Custom

Hoe is het gesteld met uw fitheid?

Aan de hand van deze gratis fitheidstest tijdens de Seniorenbeurs kunt u daar achter komen. Voorbeelden van testonderdelen zijn: lengte-gewicht-BMI berekenen, reactievermogen, knijpkracht, balans, lenigheid, armkracht, beenkracht, oog-handcoördinatie, uithoudingsvermogen, bloeddrukmeting, enz. Daarnaast zijn er twee adviseurs aanwezig die u na de fitheidstest kunnen voorzien van een persoonlijk (beweeg)advies.

Aarzel dus niet, kom langs en doe mee! De fitheidstest is op woensdag 30 september van 10.00 tot 16.00 uur in het gemeentehuis “De Ontmoeting” aan De Verwachting 1, in Anna Paulowna. Vooraf aanmelden is niet nodig. Starten met de fitheidstest kan tot uiterlijk 15.00 uur. U hoeft niet in sportkleding te komen. Zolang u zich maar prettig voelt in wat u aanheeft en er goed in kunt bewegen.

Naast de fitheidstest zijn er op de Seniorenbeurs veel verschillende organisaties aanwezig voor demonstraties, workshops, beelden en materiaal. Denk daarbij aan sportverenigingen, maar ook huisautomatisering, zorg, welzijn, verkeer en vervoer.

Voor meer informatie over de fitheidstest kunt u contact opnemen met Sportservice Schagen, medewerker breedtesport Bart Ploeger, telefoon: (0224) 21 47 74 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Foto: Ingezonden