IMG 1696-BorderMaker

Het Nazomeren ligt al weer even achter ons.

Op 15 en 16 augustus vond voor de 19e keer ons evenement plaats op wel 101 locaties! Al met al waren er 156 deelnemers. Het was jammer dat een aantal deelnemers te laat was met de opgave (ná 30-04-2015). Hierdoor konden zij niet in de krant vermeld worden. Dit heeft vaak tot gevolg dat er minder bezoekers komen op deze adressen, omdat veel mensen de krant als leidraad nemen voor hun bezoek. Het weer was redelijk, wanneer je het vergelijkt met 2014! Tijdens onze evaluatievergadering bleek dat het met de bezorging van de krant lang niet overal goed was gegaan (’t Veld, Barsingerhorn, Winkel 1 straat, Wieringerwerf). Gelukkig konden de meeste mensen nog wel een krant verkrijgen bij onze deelnemers. Dit jaar was de bezorging van de krant aangepast, zodat alle inwoners van de gemeente Hollands Kroon een krant zouden ontvangen (wanneer u geen sticker op de brievenbus heeft).

Wij zoeken een nieuwe contactpersoon voor ’t Veld. Corry Jong gaat ons verlaten. Zij heeft het vele jaren met veel inzet en plezier gedaan, maar wil het nu graag overdragen aan een jonger duo. Heeft u interesse, bel dan met ons secretariaat 06-54753035.

Volgend jaar hopen wij op een giga aantal deelnemers, want dan vindt het evenement voor de 20e keer plaats! We doen dan mee met een reclamegebeuren op de tv en op de radio via RTVNH/AT5. Deze reclame carrousel gaat 10 dagen voorafgaand aan ons evenement draaien. We hopen dan op een record aantal bezoekers. Boer Tom heeft in ons filmpje de rol van interviewer, hij heeft ook de radiospot ingesproken! Johan Wit uit Nieuwe Niedorp heeft alles op video vastgelegd. We zijn heel blij met hun medewerking!

Tot ziens op Nazomeren in Niedorp op 20 en 21 augustus 2016!!!