IMG 9376-BorderMaker

Na de vorige publicatie op deze Nieuwspagina, stroomden de aanmeldingen binnen. Er zijn nog slechts 12 plaatsen vrij, meld je dus nog snel even aan.

Grand diner 2015 in de Willibrorduskerk op 12 december te Haringhuizen

Na het enorme succes van vorig jaar wordt er een tweede Grand Diner in het Haringhuizer kerkje georganiseerd. De ingrediënten zijn hetzelfde als vorig jaar. De romantische ambiance in de eeuwenoude kerk wordt nog verhoogd door de feilloos gedekte tafels.

Topkok Danny van Zweeden van Het Anker in Kolhorn ontfermt zich weer over het eten. Hij stelt net als vorig jaar een uitgekiend menu samen. Nu met vier in plaats van drie uitgelezen gangen.

De gelukkige die mee aanzit aan het diner wordt vermaakt door de spannende, geheimzinnige en altijd onderhoudende verhalen van onze verhalenverteller Henk Hoeben.

Uiteraard zal er weer live muziek aanwezig zijn.

Tot onze verbazing werden er zonder enige publicatie al meer dan vijftig couverts verkocht! Er is maar voor 90 mensen plaats, dus meldt u snel aan! Couverts(vier gangen) á € 55, - zijn te bestellen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (voorkeur) of bellen 0681172970