IMG 5520aa-BorderMaker

UPDATE: Zondagavond kwam niemand minder dan Hennie Huisman op het podium en maakte het eindbedrag bekend.

De teller stond zondagavond op de prachtige stand van € 5.998,88. Het doel is bereikt, want de Rolstoel-transportfiets kan worden aangeschaft. Een prachtig resultaat na een onvergetelijke muzikale dag.

IMG 5526-BorderMaker

Zondagmiddag werd het Benefiet-concert voor Monique Schmersel en haar huisgenoten van de Roode Eenhoorn spetterend geopend.

Met een buiten-optreden van Arthur Troop Pipes and Drums ging de muzikale middag en avond van start. John Williams heeft in de loop der tijd een speciale band met Monique opgebouwd en wilde dan ook graag de openingshandeling verrichten. De organisatoren Jan Leeuw, Rob van Enkhuizen en René Verdonschot werden ook nog even in het zonnetje gezet. Wie nog van de muziek wil genieten, of een bijdrage wil leveren aan dit goede doel is van harte welkom in de achterzaal van café Beentjes. Ook komt Hennie Huisman nog langs, om de loterij te verzorgen. Het muzikale programma zal tot ongeveer 21.30 uur duren.

Wie niet aanwezig kan zijn op deze dag, maar dit goede doel wel wil steunen, kan een bijdrage overmaken op rekeningnummer NL60RABO3462700901 tnv Schmersel te Nieuwe Niedorp.

IMG 5521-BorderMaker

IMG 5540-BorderMaker

IMG 5549-BorderMaker

IMG 5553aa-BorderMaker

IMG 5566-BorderMaker