IMG 9911 BorderMaker

2016 is het jaar dat de olympische spelen plaats zullen vinden in het pittoreske Nederlandse dorpje Nieuwe Niedorp.

De bewoners en de organisatie beginnen al olympische kriebels te krijgen..... de start komt met rasse schreden dichterbij.

Donderdag 21, vrijdag 22 en zaterdag 23 juli is het zover!

De organisatie is op dit moment druk bezig om het stadion start klaar te maken en de olympische dorpen op te zetten. De inschrijving voor het Kinderdorp is inmiddels achter de rug, maar we zijn nog hard op zoek naar vrijwilligers voor dit mooie evenement. Wat is er nu leuker dan mee helpen als vrijwilliger bij Kinderdorp Niedorp?

Mochten jullie jezelf, opa’s, oma’s of andere vrijwilligers nog niet hebben opgegeven, doe dat dan snel alsnog via de site van Kinderdorp Niedorp www.kinderdorpniedorp.nl. We zijn met name op zoek naar vrijwilligers voor het timmerwerk (met name naar “echte” mannen voor op de donderdag), maar alle hulp is welkom natuurlijk. We hebben jullie heel hard nodig!

We hebben voor het bouwen van die mooie hutten natuurlijk heel veel hout nodig. We zijn dus ook nog op zoek naar pallets en mooi schoon hout. Heb je wat liggen of weet je iemand? Dan kan je het brengen naar de familie Witsmeer aan de Ooievaarsweg 7 in Nieuwe Niedorp. Daar staat een grote container waar het hout in kan, pallets mogen naast de container worden gezet.

Alvast bedankt!

Wij hebben er al ontzettend veel zin in, we hopen jullie ook.

Tot snel!

Groetjes,

Kinderdorp Niedorp

Arjan, Edwin, Sasha, Ilona, Caroline, Ingrid, Daphne, Sonja en Esther