rud

Per 2 januari j.l. heeft de Regionale Uitvoeringsdienst Noord-Holland Noord (RUD NHN) haar nieuwe kantoor aan de Dampten 2 in Hoorn betrokken.

De RUD NHN heeft in zeer korte tijd de basis gelegd om een klantgerichte en kostenefficiënte organisatie te worden. Met 120 specialisten onder 1 dak en een zeer uitgestrekt werkgebied (van Castricum tot Texel), is Noord-Holland Noord een belangrijke instantie rijker.

De RUD NHN is voortgekomen uit een fusie tussen de milieudiensten Regio Alkmaar, West-Friesland, Kop van Noord-Holland, zes gemeenten en de provincie Noord-Holland. Het doel van deze fusie is gericht op het verrichten van kwalitatief hoogwaardige milieutaken.

Klantgericht

Het gebied van de RUD NHN bestaat uit 19 gemeenten met in totaal bijna 650.000 inwoners. Het betreft een zeer uitgebreid werkgebied met meer dan 17.000 inrichtingen die onder de Wabo en de wet Milieubeheer vallen. Bij de RUD NHN zijn onder andere bodem-, geluid-, klimaatspecialisten, handhavers, vergunningverleners en juristen werkzaam. Het RUD-kantoor is aangepast om efficiënt en flexibel te werken. Daarnaast zijn alle medewerkers uitgerust met de nodige apparatuur om tijd en plaatsongebonden te kunnen werken. Op deze wijze is de RUD NHN in staat haar klanten optimaal te bedienen.

Bereikbaarheid

De RUD NHH is gevestigd aan de Dampten 2, 1624 NR HOORN. Het algemene telefoonnummer is | 088-1021300, het algemene mailadres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze website www.rudnhn.nl

Aangesloten gemeenten

De volgende gemeenten zijn aangesloten bij de RUD NHN: Alkmaar, Bergen, Castricum, Den Helder, Drechterland, Enkhuizen, Graft-de Rijp, Heerhugowaard, Heiloo, Hollands Kroon, Hoorn, Koggenland, Langedijk, Medemblik, Opmeer, Schagen, Schermer, Stede Broec en Texel.

Dagelijks bestuur RUD NHN

Het dagelijks bestuur bestaat uit Lia Franken (gemeente Hollands Kroon), Tjeerd Talsma (Provincie Noord-Holland), Suzanne den Dulk (gemeente Den Helder), Jan Nagengast (gemeente Alkmaar), Kasper Gutter (gemeente Medemblik) en André Bouwens (directeur RUD NHN).