5228d260fde60db5f6c9b47ef4eb8970

Het najaar breekt aan en voor veel mensen is dat aanleiding om in de tuin aan het werk te gaan.

Snoeien, schoffelen en onkruid wieden.

Wist u dat uw snoeiafval verwerkt kan worden tot hoogwaardige compost, elektriciteit en groen gas? Speciaal voor snoeiafval biedt HVC van maandag 5 oktober tot en met donderdag 12 november een extra service om uw snoeiafval op afspraak op te halen. Om uw snoeiafval te laten ophalen, maakt u een afspraak via de ‘grof afvalmelder’ op de homepage van www.hvcgroep.nl. Hier kunt u uw snoeiafval aanmelden en de afspraak inplannen. U kunt ook telefonisch en per email een afspraak maken met de klantenservice van HVC voor het laten ophalen van uw snoeiafval. De klantenservice is op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur bereikbaar op 0800-0700 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Hoe aanbieden?

Het snoeiafval biedt u tilbaar en gebundeld aan. Takken mogen maximaal 15 centimeter dik zijn en u mag per afspraak maximaal 1 kubieke meter aanbieden. Een bos mag maximaal 1,50 meter lang zijn en maximaal 25 kilo wegen. Kluiten, stronken, wortels van bomen of struiken en klein snoeiafval zoals bladeren kunt u zelf naar het afvalbrengstation brengen.

Zelf brengen?

Natuurlijk bent u meer dan welkom om uw snoeiafval zelf in te leveren bij het afvalbrengstation bij u in de buurt. U bent hier het hele jaar welkom met snoeiafval en grof huishoudelijk afval. Kijk voor de openingstijden en adressen van de afvalbrengstations op www.hvcgroep.nl.