holl kr

De Gemeente Hollands Kroon wil graag weten wat uw mening is over de openbare verlichting en wat u belangrijk vindt ten opzichte van de verlichting.

Daarom heeft men besloten een onderzoek uit te laten voeren.

Binnenkort ontvangt een groep inwoners van Hollands Kroon een uitnodiging van I&O Research om deel te nemen aan het onderzoek. Deze groep mensen is willekeurig geselecteerd, maar ook u kunt meedoen aan het onderzoek! Via deze link komt u bij het onderzoek. Als u meedoet met dit onderzoek maakt u kans op één van de vijf cadeaubonnen van €50,- die onder de deelnemers worden verloot. Het invullen van de vragenlijst neemt ongeveer 5 minuten in beslag.

Waarom meedoen?

Het onderzoek gaat over uw directe leefomgeving. U geeft in het onderzoek met behulp van vragen aan wat uw belevingen zijn over de openbare verlichting en wat u belangrijk en acceptabel vindt. Over bijvoorbeeld de mate van verlichting, de veiligheid die u door de verlichting ervaart, maar ook over duurzaamheid. Uw mening geeft de gemeenteraad handvatten om keuzes te maken en de verlichting (nog) beter aan te laten sluiten bij de wensen van haar inwoners.

Alvast bedankt voor uw medewerking!