D ioLtVUYAEfgNS

In het programma 'Met de deur Open' op radio Noordkop Centraal is zondag 2 mei Simone de Vries uit Nieuwe Niedorp te gast.

Bij Simone zit de liefde voor handwerken in de familie. Borduren heeft ze al jong geleerd van haar oma en haken van haar moeder.

Dit bleek de inspiratie te zijn om gehaakte jasbeschermers voor fietsen te ontwerpen en te verkopen op haar website Simeli.nl. Aan de jasbeschermers is vorig jaar een nieuw idee toegevoegd, gehaakte spaakbeschermers voor een rolstoel. Iets waar ze al veel dames in een rolstoel over de hele wereld een groot plezier mee heeft gedaan.

Presentator Kitty Mertz praat met Simone over haar leven, werk en andere bezigheden. De muziek die tijdens het programma is te horen is de keuze van Simone de Vries en de techniek is in handen van Eric Bijman.

'Met de deur Open' is te beluisteren op de kabel via 96.5, in de ether via 107.7, achter de beeldkrant via kanaal S12+, digitaal via kanaal 40 en via de website www.noordkopcentraal.nl onder het knopje 'luister live'.