D ioLtVUYAEfgNS

In het programma 'Met de deur Open' op radio Noordkop Centraal is zondag 16 mei van 10.00 - 12.00 uur Jolijn van Dijk te gast.

Jolijn ondersteunt als zelfstandig ondernemer verschillende partijen als Ondernemers Federatie Schagen, Schager Uitdaging, Stichting Kunstroute Zijpe en KHN Schagen.

Ook is zij betrokken bij de ontwikkeling en organisatie van evenementen, projecten en initiatieven waarbij samenwerking cruciaal is. Jolijn is geboren in Schagerbrug en is er tijdens haar studie in Amsterdam achter gekomen dat zij echt thuis hoort in de Kop van Noord-Holland. Jolijn houdt van reizen en heeft samen met haar vriend al aardig wat van de wereld gezien.

Presentator Kitty Mertz praat met Jolijn van Dijk over haar leven, werk en reizen. De muziek die tijdens het programma is te horen is de keuze van Jolijn van Dijk en de techniek is in handen van Eric Bijman.

'Met de deur Open' is te beluisteren op de kabel via 96.5, in de ether via 107.7, achter de beeldkrant via kanaal S12+, digitaal via kanaal 40 en via de website www.noordkopcentraal.nl onder het knopje 'luister live'.