IMG 7876aa BorderMaker

De naam van dit trio is ontleend aan een vuurspuwend monsterlijk wezen uit de Griekse mythologie. Het waarnemen van de chimaera was een voorteken van onweer, schipbreuken en natuurrampen. Dit spektakel moet u toch kunnen bewegen om het trio in de Lucaskerk te Winkel op 21 november a.s. te horen en te zien !

Klarinet, cello en piano

Het in 2012 opgerichte Chimaera Trio profileert zich als ambassadeur van de interessante en ongebruikelijke combinatie van een blazer (klarinet) Annemiek de Bruin, een strijker (cello) Irene Kok en een toetseninstrument (piano) Laurens de Man. De samensmelting van de klanken van deze drie totaal verschillende instrumenten zorgt voor een bijzonder kleurenpalet, waarmee het trio zich weet te onderscheiden.

Door zich in beroemde klarinettrio’s (bijvoorbeeld Brahms, Beethoven) en onbekende originele werken te verdiepen, alsook zelf muziek te arrangeren, verbreedt dit trio het repertoire en daarmee de mogelijkheden van deze bezetting.

Annemiek, Irene en Laurens hebben elkaar leren kennen op het Conservatorium van Amsterdam en houden zich intensief en met veel plezier bezig met kamermuziek.

Als trio willen zij zich presenteren en profileren met gevarieerde programma’s, waarin zij in wisselende combinaties musiceren. Naast het origineel voor deze bezetting gecomponeerde repertoire brengen zij ook regelmatig arrangementen, gemaakt door Laurens, van Pachelbel tot Mahler.

Het Programma

Beluister in de Lucaskerk het programma “Sprachlose Lieder” met werken van Ludwig van Beethoven, Felix Mendelssohn-Bartholdy, Gustav Mahler en Robert Schumann.

Coronatoegangsbewijs

Om de voorstelling in de Lucaskerk te kunnen bezoeken heeft u een geldig Coronatoegangsbewijs in de CoronaCheck app nodig, of een QR-code op papier. Wij volgen hierin het actuele kabinetsbeleid voor culturele instellingen. 

Het Coronatoegangsbewijs krijgt u door een vaccinatiebewijs, een negatieve coronatest of een herstelbewijs te uploaden in de CoronaCheck-app.

Wilt u liever een papieren QR-code uitprinten? Ga dan naar www.coronacheck.nl/print en volg de stappen.

Bij de ingang van de kerk scannen we de QR-code uit de app of van het papier.

Voor uw en onze veiligheid vragen wij u de regels in acht te nemen. Op de site van de Rijksoverheid kunt u terecht voor de stappen die u dient te ondernemen om van een test-, vaccinatie- of herstelbewijs een geldig Corona-toegangsbewijs te maken. Voor vragen over de CoronaCheck-app kunt u terecht op coronacheck.nl

Kaartverkoop

De kaartverkoop hebben wij moeten aanpassen. Via de bekende voorverkoopadressen of aan de zaal kunnen helaas geen kaarten gekocht worden. Wij werken nu met een entreelijst.

• Wanneer u via onze website reserveert (www.culturelestichtingniedorp.nl) en betaalt, komt uw naam automatisch op deze lijst.

• Maar wanneer u liever iemand persoonlijk spreekt kunt u bellen met Liesbeth van der Nagel, telefoon: (0224) 54 21 19. Zij noteert dan uw gegevens en na ontvangst van uw bankbetaling komt ook uw naam op de entreelijst.

Op deze manier vertrouwen wij u een fijn, maar veilig ‘avondje uit’ te kunnen bieden en zien u graag in de Lucaskerk, want . . . .

bij de CSN belééf je het.

Het concert begint 21 november om 20.00 uur.

De toegangsprijs is € 13,=

Parkeren is gratis en de kerk is lekker verwarmd.