IMG 9662 verkleind-800x500

No PressSure is een succesvolle 17-koppige bigband uit West Friesland onder leiding van Jeroen Woelders.

De band verzorgt niet alleen optredens bij jazzfestivals, maar zijn op tal van muzikale festijnen te zien en te horen. Voor de zang tekent Jurie de Boer uit Enkhuizen. In hem heeft No PressSure zijn eigen Michael Bublé gevonden. Een van zijn beste vertolkingen is het nummer Mack The Knife dat inmiddels in heel Europa bekend is in de uitvoering van Robbie Williams. Maar ook in The Lady Is A Tramp trekt hij alle registers open. En wat dacht u van Frank Sinatra? Zijn nummers worden uitgevoerd in de overbekende swingende stijl uit de vijftiger jaren.

Liefhebbers van jazzlegendes als Glenn Miller, Duke Ellington en Count Basey bezorgt No PressSure een fantastisch avondje uit. De bigband staat al sinds 1997 onder leiding van Jeroen Woelders, geen onbekende in de muziekwereld. Jeroen is niet alleen een uitstekende orkestleider, maar heeft ook diverse arrangementen op zijn naam staan.

Zaterdagavond 14 november treedt No PressSure op bij de Culturele Raad in de Cultuurschuur te Wieringerwerf. De aanvang is 20.00 uur, entreeprijs is € 10,00. Reserveren kan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.