IMG 4216-BorderMaker

De maand december is voor veel mensen een drukke periode, zo ook voor Winkel’s Harmonie.

In november hebben we nog opgetreden tijdens het West Friesland Festival in de binding in Noord Scharwoude en de eerstvolgende repetitie werd gelijk de kerst- en Sinterklaasmuziek uitgedeeld. Afgelopen vrijdag hebben we Sinterklaas met muziek verwelkomd bij Basisschool De Mient. Het waaide stevig, maar er waren uiteraard veel ouders en kinderen die lekker meezongen en de wind voor ons tegen hielden. We hebben lekker gespeeld en Sinterklaas en zijn Pieten waren ook tevreden.

Kerstconcert: 19 december, 20.00 uur in Zaal Beentjes

Nu Sinterklaas weer terug naar Spanje is, storten wij ons op de volgende decemberfestiviteiten rondom de kerst. Allereerst geven wij op zaterdagavond 19 december vanaf 20.00 uur een sfeervol kerstconcert in Zaal Beentjes. De leden van Toetti hebben prachtige nummers ingestudeerd onder leiding van Wilma en ook het grote orkest onder leiding van Astrid heeft een grote diversiteit aan kerstmuziek in de map zitten. We gaan dansen met de herders, zingen in Oostenrijk en horen de belletjes in Rio, maar ook de traditionele kerstnummers klinken prachtig. Schrijft u het alvast in uw agenda, want wat is er nu leuker dan in de kerststemming te komen door lekker te luisteren naar mooie muziek. We vragen € 3,50 entree (kinderen t/m 12 jaar € 1,50), dat is om de kosten te dekken.

Eerste kerstdag begeleiden we met het grote orkest vanaf 10.00 uur de kerkdienst in de Lucaskerk aan de Dorpsstraat in Winkel. Het is altijd een bijzondere ervaring om tijdens de kerst in de kerk te mogen spelen en een mooi begin van de kerstdagen.