Get Together

Stichting Ruïnekerk Oude Niedorp organiseert een "open lucht" concert met Midwinterhoornblazers en het gospel koor Get Together.

Wij nodigen iedereen uit; en omdat het ons feest is, is de toegang gratis!

Het Midwinterhoornblazen is geplaatst op de Nationale Inventaris Immaterieel Cultuur Erfgoed in Nederland. Deze mooie traditie uit Gelderland en Overijssel is nu ook in Oude Niedorp te bewonderen! Op zondagmiddag 13 december is er een optreden van de Midwinterhoorngroep De Dijkbloazers uit Lunteren in de Ruïnekerk. De Midwinterhoorn heeft een bijzonder geluid; wij zijn heel benieuwd hoe dat in de ruïne gaat klinken!

Gospelkoor Get Together uit Nieuwe Niedorp, met ruim 30 leden, brengt een afwisselend repertoire van gospel en bekende songs, zoals o.a Amazing Grace , Nobody Knows en Mary did you know . Ze swingen en zijn een waar feest om naar te luisteren!

Dijkbloazers

Natuurlijk maakt swingen en buitenlucht hongerig en dorstig, daarom zorgen we voor snert, glühwein, chocolademelk en limonade! En vuurkorven en terrasstralers om u aan op te warmen.

Het optreden begint om 15.00 uur en duurt tot ongeveer 17.00 uur. Bij een slechte weersverwachting gaat het feest niet door; check daarvoor onze website.

Foto's: Ingezonden