Web log logo definitief

Zes weken lang ga ik op deze plek dagelijks een stukje over de geschiedenis van PeWi’s Nieuwspagina vertellen.

De ontwikkelingen op het Internet gingen heel snel en zo kwam er de mogelijkheid om via een Weblog berichten te plaatsen.

Het enige nadeel was, dat er in de beginperiode nog geen foto's bij het bericht konden worden geplaatst. Dus werden de foto's nog op de oude website geplaatst en de teksten op de Weblog, maar na een paar weken werd duidelijk dat dit niet mocht en werden er maatregelen genomen door de provider van de Lycos website en werd alles op zwart gezet.

Gelukkig was het toen nog hobby-matig en was er niet echt een groot probleem, want enkele weken later was het wel mogelijk om foto's te plaatsen op de Weblog en kon de website in de nieuwe vorm gestalte krijgen, meteen groeide het aantal berichten per week, omdat het heel makkelijk was om iets op Internet te zetten en daarmee kwamen er ook meer bezoekers op de Weblog.

Vlak na deze vernieuwde start werd een beter digitaal fototoestel aangeschaft en begon de groei van de website. Vanaf maandag vertel ik over de berichten die in die tijd werden geplaatst.