PeWi2222aa BorderMaker

De gemeenteraadsverkiezingen staan binnenkort weer op de agenda. De verkiezingscampagnes zijn vol op stoom.

Voormalig secretaris van de Dorpsraad in Nieuwe Niedorp, Hans Stammes en ondertekende (Peter Wittekoek) van PeWi's Nieuwspagina hebben de handen ineengeslagen en een aantal leuke vraagstukken bedacht, om voor te leggen aan de verschillende politieke partijen in deze verkiezingstijd.

De afgelopen tijd was er wekelijks een vraagstuk te lezen met de antwoorden van de politieke partijen op deze plek.

Nu de 21e maart begint te naderen zijn de Politieke Partijen dit keer zelf aan zet en komen ze met onderwerpen die nog wat extra aandacht kunnen gebruiken of helemaal nog niet aan bod zijn geweest.

Dagelijks zal er een andere partij een (vergeten) onderwerp onder de aandacht brengen op deze Nieuwspagina

 

Hoe denkt Senioren Hollands Kroon (SHK) hierover?

Mensen moeten stemmen op Senioren Hollands Kroon omdat onze partij zegt wat ze doet en dit ook waarmaakt: 4 jaar geleden beloofden wij als enige partij dat de zwembaden open moesten blijven. Die belofte hebben wij waargemaakt. Maar ook de realisering van de nieuwe brede school.

De sporthal De Snip die is getransformeerd in een schitterende accommodatie. Het buurthuis in Lutjewinkel "De Kolk" dat echt een thuis voor onze inwoners van de voormalige gemeente Niedorp is geworden, Het Jeugdhonk enz.

De aanzet van een Thuishuis in het voormalige Winkelmade. Wij stellen onze inwoners centraal, wij luisteren naar hun wensen. Geen loze beloften maar ons inzetten om zaken voor elkaar te krijgen.

Wij staan niet te schreeuwen dat hebben wij niet nodig.

Wij zijn realisten, betrouwbaar, solide en werken hard om dat wat de inwoners willen, ook waarmaken.

Met vriendelijke groet,

Mary van Gent

Bekijk ook

Vraagstuk 1

Vraagstuk 2

Vraagstuk 3

Vraagstuk 4

Vraagstuk 5

Vraagstuk 6

Vraagstuk 7