cdahk

De fractie van CDA Hollands Kroon vergadert op woensdag 8 december a.s. om 20.00 uur.

De vergadering vindt digitaal plaats. Indien u aan het overleg wilt deelnemen, is het verzoek dit tijdig te melden bij de secretaris van de fractie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 06-51541700. U ontvangt dan van hem een digitale uitnodiging. In de fractievergadering wordt de agenda voor de raadsvergadering van 16 december a.s. besproken.

Op het moment van het uitgaan van dit bericht is de raadsagenda nog niet bekend. Deze komt tijdig met de stukken op de website van de gemeente te staan. Naar verwachting komen o.a. de maatwerkregeling recycletarief, de verordening fysieke leefomgeving, de tweede Bestuursrapportage (financiƫle stand van zaken) en het bestemmingsplan Lelypark te Wieringerwerf aan de orde.

Ook als u met de fractie over andere onderwerpen wilt spreken bent u van harte welkom. Voor wijze van aanmelden, zie hiervoor. U kunt uiteraard ook op andere wijze onderwerpen bij de fractie onder de aandacht brengen.

Sjaak Vriend

Fractievoorzitter CDA Hollands Kroon