pvda16

De openbare fractievergadering van de PvdA Hollands Kroon vindt digitaal plaats op maandag 8 maart, 20.00 uur. Belangstellenden en insprekers zijn van harte welkom.

Na aanmelding (06 51 37 01 26 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) ontvangt u de link naar de vergadering. Naast lopende zaken en actuele onderwerpen wordt de raadsagenda besproken.

Ditmaal staan 'Renovatie zwembad De Rijd' en 'Krediet brandweerkazerne Middenmeer' op het programma.

De cultuursector is hard getroffen door de corona-maatregelen. De gemeente Hollands Kroon is rijk aan verenigingen en organisaties die financieel in zwaar weer verkeren door de lockdown. Geen inkomsten door optredens, verhuur van oefenruimtes e.d. Vorige maand heeft de raad het voorstel 'Compensatie- en Herstelfonds Covid-19' aangenomen.

De PvdA hoopt van harte dat goed gebruik gemaakt zal worden van deze ondersteuning en dat hiermee voorkomen kan worden dat bepaalde voorzieningen het loodje leggen. Voorwaarden en aanvraagformulier zijn te vinden op de website van Hollands Kroon.

Met vriendelijke groeten,

Sylvia Buczynski