thumbnail IMG 4034aaa

OBS Op Avontuur in Kolhorn: inschrijvingen voor kinderen (2-4 jaar) geopend!

Ouders kunnen hun kinderen in de leeftijd van 2-4 jaar inschrijven bij OBS Op Avontuur in Kolhorn.

Bij “Op Avontuur” krijgen kinderen de mogelijkheid om op avontuur te gaan en hun eigen talenten te leren kennen. Welbevinden en betrokkenheid van de leerlingen staan hoog in het vaandel. Als een kind zich veilig en vertrouwd voelt, dan pas komt het écht tot leren en wordt de betrokkenheid van kinderen vergroot.

Wij vinden samenwerking met ouders/verzorgers belangrijk. Leerlingen leren beter en gaan met meer plezier naar school wanneer hun ouders zich betrokken voelen bij de school. Goede en betekenisvolle communicatie met ouders en persoonlijk contact tussen de leerkracht en de ouders zijn dan ook belangrijke uitgangspunten bij Op Avontuur. We kunnen de hulp van de ouders/verzorgers goed gebruiken; niet alleen voor hand- en spandiensten tijdens (feestelijke) activiteiten, maar ook bij onderwijsactiviteiten zelf. Onderwijs doe je immers samen!

Rondom de school is een ruim schoolplein met een prachtig speelschip, allerlei speeltoestellen, een speelbos en een grasveld. Genoeg ruimte om samen te spelen en te ontdekken. Iedere groep heeft twee keer per week gymles in de naastgelegen gymzaal onder leiding van een vakdocent gym van Teamsport service Noordkop.

In de school biedt SKRS (Stichting kinderopvang regio Schagen) op verschillende dagen voorschoolse- en peuteropvang aan. Ook is er op drie dagen BSO. De lijnen zijn kort; dat zorgt voor fijne samenwerking en een warme overdracht.

Wil je meer weten en een kijkje nemen op onze school? Neem dan contact op met Maike Groen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en maak een afspraak voor een rondleiding.