IMG 3140bb BorderMaker

In 2018 verscheen OBS "Op Avontuur" uit Kolhorn voor de eerste keer met een team aan de start van de RC-Cup met de op afstand bestuurbare auto's.

Naast het racen komt er veel meer bij kijken, om de eerste prijs te behalen. Dit is ook al een keer gelukt bij de school uit Kolhorn. In 2023 gaat het echter even anders. Er zal niet worden gereden in de Niedorphal in Winkel, waar het spektakel jarenlang een groot succes was, maar door het veranderen van de organisatie zal er a.s. vrijdag op een buitenlocatie in Heemstede tegen elkaar worden gestreden.

IMG 3116bb BorderMaker

Ook de presentatie van de teams gaat nu anders, toch was er wel weer een bedrag aan sponsoring nodig. Groep 7/8 van meester Roel heeft weer een aantal sponsors weten binnen te halen en deze zijn terug te zien op het grote sponsorbord en op de speciaal gemaakte t-shirts.

IMG 3131bb BorderMaker

Natuurlijk ging ondergetekende weer even een kijkje nemen bij het team dat door een juiste taakverdeling heel veel kracht uitstraalt en dat zal de concurrentie a.s. vrijdag wel gaan merken.

Wij wensen het team "Gaan met die banaan" heel veel succes en natuurlijk gaan wij op deze Nieuwspagina verslag doen van dit supersnelle evenement.