rabo

Na jaren de Rabo-Fietstocht te hebben gehouden, konden verenigingen voor het tweede jaar op rijd deelnemen aan de Rabobank Clubkas Campagne. Daar kan ook een flink bedrag voor de clubkas bij elkaar worden gespaard.

De leden van de clubs, die lid zijn van de Rabobank worden tot en met 14 mei a.s. door de bestuursleden aangemoedigd om vooral maar hun 5 stemmen uit te brengen.

De mailbox van Pewinieuws stroomt vol met verzoeken om per vereniging een bericht te plaatsen. Dit gaat niet gebeuren, omdat er dan teveel van het zelfde op de Nieuwspagina verschijnt en dat vinden de bezoekers niet prettig, daarom is er voor gekozen, om de campagne in zijn geheel onder de aandacht te brengen.

Hoe werkt het?

De leden van Rabobank van Kop van Noord-Holland krijgen inspraak in de verdeling van een gedeelte van de winst van de bank. Dit doen zij door vijf stemmen uit te brengen op verenigingen en stichtingen die zich hebben ingeschreven voor de Rabobank Clubkas Campagne. Hoe meer stemmen, des te hoger de bijdrage voor de vereniging of stichting. De leden hebben per post een persoonlijke stemcode met uitleg over de stemprocedure ontvangen.

Clubs in actie

Er doen een groot aantal verenigingen en stichtingen mee aan de Rabobank Clubkas Campagne die allemaal zoveel mogelijk stemmen gaan werven. Rabobank Kop van Noord-Holland heeft daarom speciale promotiematerialen ontwikkeld en beschikbaar gesteld aan de clubs en moedigt ze aan om hun social media kanalen in te zetten. Op deze manier kunnen zij hun deelname promoten en hiermee hun netwerk mobiliseren om zo veel mogelijk stemmen binnen te halen!

Ga naar de website om de stemmen uit te brengen