IMG 4600aa BorderMaker

Ik hou van Holland tijdens ’t Spreeuwentoernooi 2019

Tennisclub Winkel hoopt iedereen die op tennis zit en zin heeft in een gezellige week te verwelkomen tijdens de ‘ik hou van Holland’ editie van het ’t Spreeuwentoernooi. Het open toernooi zal gespeeld worden in de week van 29 juni t/m 7 juli 2019. De hele week zal in het teken staan van Holland, dus je mag je klompen en Delftsblauwe jurk aantrekken ;-) en gezellig meedoen!

Alle niveaus zijn welkom

Of je nu een beginnende speler bent of juist een pro, voor alle niveaus worden er op basis van actuele rating schema’s gemaakt (17+ jaar speelsterkte vanaf 5-9, 35+ jaar speelsterkte vanaf 7-9). Ook dit jaar laat de organisatie de beginners zoveel mogelijk spelen. De schema’s met rating 9 zullen dus in ieder geval in poules gespeeld worden.

Actuele rating 't Spreeuwentoernooi is weer een actueel rating toernooi, dat wil zeggen dat je wordt ingedeeld op je speelsterkte die je hebt in de week voor het toernooi. Als je voor een (mixed)dubbel inschrijft geldt het gemiddelde van de 2 spelers. Het grootste voordeel hiervan is dat je speelt tegen je eigen niveau, dus spannende partijen zijn gegarandeerd.

De Hollandse voorpret kan nu al beginnen

Schrijf je zo snel mogelijk in (met je partner) voor dit gezellige toernooi via deze link

Wedstrijdleiding Spreeuwentoernooi 2019

Nadine, Margareth, Ilse, Esther, Douwe, Anne en Alex