VVNiedorp BorderMaker

Zeer waarschijnlijk heeft u het al voorbij zien komen op social media of heeft u het ergens opgevangen, we kunnen er niet omheen: Voetbalvereniging Nieuwe Niedorp bestaat op 1 oktober 2020 maar liefst 100 jaar. Dit zal gevierd worden met meerdere activiteiten verdeeld over het jaar.

Dit kunnen zij niet alleen want het is een club voor en door de mensen van Nieuwe Niedorp. De club, dat zijn de leden, dorpsgenoten, sponsors en alles wat daar bij komt kijken. Ze kunnen dan ook wat hulp gebruiken.

Er zal een jubileumboek gaan uitkomen vol met foto’s en verhalen. En die zijn er! Deze verhalen komen overal vandaan en vooral die oude foto’s doen oude tijden herleven. Er zijn diverse families in het dorp waarvan al de derde (en misschien zelfs de vierde) generatie op het voetbalveld van Nieuwe Niedorp staat. Dat is geschiedenis schrijven. Dus mocht u nog een mooi verhaal of foto’s hebben, laat het weten. Zo rond mei gaan ze definitief naar de drukker om alles tijdig af te hebben voor 1 oktober 2020.

In al die jaren is er natuurlijk veel veranderd en ondertussen is het sportcomplex wel aan renovatie toe. Er is een ontwerp gemaakt door Taats Architecten en Bouwkundigen. Daarin is de wens opgenomen dat alle faciliteiten na vernieuwing weer voldoen aan alle normen van deze tijd. Deze renovatie wordt uitgevoerd door lokale ondernemeners. Het kleedkamergebouw wordt gerenoveerd, er komt een nieuwe toplaag op het handbalveld en een deel van de kantine wordt gemoderniseerd. De club heeft hier al een tijd voor gespaard maar het is nog niet genoeg.

Er is besloten om in dit feestelijke jaar een veiling te organiseren waarbij de opbrengst zal bijdragen aan deze verbouwing. En daar hebben ze jullie hulp bij nodig.

Op vrijdag 18 april om 19.00 uur gaan de deuren open van Dorpshuis Prins Maurits voor een veiling. Het is de bedoeling dat zowel de plaatselijke ondernemers als de lokale bevolking & leden van de club kavels inbrengen voor deze avond. De inzendingen stromen binnen, maar ze zouden graag nog meer willen aanbieden. Groot of klein, dat maakt niet uit. Of het nu een scooter is, een middag hulp in de tuin of een heerlijke appeltaart. ALLES is welkom voor 31 maart.

En dan natuurlijk de avond zelf. Al die prachtige kavels zullen worden aangeboden door veilingmeester Michael Olij en u bent uitgenodigd om te komen kijken en/of te bieden. Jong en oud, veel geld of wat minder te besteden... er zijn kavels voor iedere smaak en portemonnee. Een (echt!) lammetje, een middag oppas, een taart, een dakraam, gehaakte placemats en gastendoekjes, een weekend weg of een kist met aardappels. En op vrijdag 22 mei zal Soufiane Touzani de club bezoeken. Hij heeft voor de veiling een gesigneerd shirt geschonken en zal hem hoogst persoonlijk overhandigen op 22 mei.

Kort samengevat: VV en HV Nieuwe Niedorp is op zoek naar oude verhalen en foto’s, grote en kleine kavels én mensen die op 18 april komen bieden. Zegt het voort!

Contactgegevens:

Oude verhalen en foto’s: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor kavellijst en nieuwe kavels: www.veilingniedorp.nl

Facebook & Instagram: Veiling VVHV Nieuwe Niedorp

U KOMT TOCH OOK?

vrijdag 18 april, Veiling Niedorp, vanaf 19.00 uur, start 20.00 uur, Dorpshuis Prins Maurits.