001 2bbb

Golfvereniging Regthuys organiseerde op 28 oktober haar Halloweenwedstrijd. De meest verrassende wedstrijd van het jaar. Een thema dat uitdaagt, uitnodigt zowel in uitdossing als spel. Onze enige avondwedstrijd met lichtgevende ballen. Wat was het grote verschil met voorgaande edities? De weersomstandigheden. In voorgaande jaren werden we getest onder barre herfstachtige omstandigheden met regen en wind. Vanavond kon de regenkleding in de tas blijven en hadden we de korte broek aan kunnen trekken. Maar ja, dan kom je niet in aanmerking voor de prijs van best geklede Halloween koppel.

003

Deze eer viel te beurt aan Andy van Staveren en Ronald Koreman. Volgens de jury wonnen zij nipt van Lydie Warmerdam en Loes Akerboom. Deze duo’s hadden zich bijzonder creatief en super angstaanjagend uitgedost. De ontvangst was spooky en luguber. De speciaal ingerichte Halloween tafel lag bezaaid met spinnen, heksen, ratten. Als opening traktatie kreeg iedere deelnemer zijn eigen kerkhof aangeboden in de vorm van een aards gekleurde chocolademousse met een grafzerk erop. De baan was verlicht met glowsticks. De holes uitgelicht. 31 Deelnemers waaronder enkele gastspelers. Leuk!

004

Onze allerjongste deelnemer was Jullya Muller, zij vond het prachtig en kreeg een leuk aanmoedigings kadootje. Toen iedereen zijn ronde beëindigd had was er een heerlijke pompoensoep en een minipizza. Scores ingevuld. Gezellig nagetafeld en de prijsuitreiking. Axel Fortgens, Harry van Groningen en Simon Vis gingen er met de prijzen vandoor. Scores van respectievelijk 18, 14 en 14 stablefordpunten. Knap! Er werden zelfs birdies geslagen onder deze bijzondere omstandigheden. Tijdens de prijsuitreiking werden we nog verwend met bloederige gehaktballetjes. Het was weer een feest vanavond, ondanks de angstaanjagende klanken die uit de bossen klonken.

002

We gunnen de geesten weer rust. De zombies kunnen terug naar de donkere krochten van de aarde.