IMG 20221112 115808 2prpr BorderMaker

Open Oost Nederlandse Kampioenschappen 2022

Na enkele stille zomermaanden is het wedstrijdseizoen voorzichtig van start gegaan in jiu jitsuland. Dat vele de wedstrijden gemist hadden bleek wel uit het internationale deelnemersveld. België, Oostenrijk en zelfs Denenmarken stuurden hun beste jiu jitsuka’s naar het pittoreske Markelo om hun visitekaartje af te geven.

Tussen al dit buitenlandse geweld gaf Budo Yujo acte de présence met één duo; Iris en Thijs mochten een gooi naar het edelmetaal doen.

En hoewel het een fantastisch stabiel duo bleek met een constante score gedurende alle wedstrijden kwamen deze bikkels toch net iets tekort in hun zware poule.

IMG 20221112 115933 BorderMaker

Ze hadden niet alleen 5 verschillende internationale duo’s als tegenstanders, maar waren door hun leeftijd ook een klasse hoger ingedeeld, wat te merken was aan de jurering. Desondanks hielden ze zich dapper staande en wisten soms zelfs even op voorsprong te komen. Helaas konden ze hun prestaties niet omzetten in een fraai stukje edelmetaal, maar dat maakt de ervaring er niet minder om.

We kijken met een goed gevoel terug op deze leuke en leerzame ochtend en gaan er de komende weken weer vol tegenaan om in februari ons visitekaartje op het NK af te geven.

Ciska Niemeijer

Voor meer informatie bezoek onze website:www.budoyujo.nl of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ook kunt u bellen met onze contact persoon: Marinus Hamelink: 06-15151619