IMG 2044-BorderMaker

Kinderen uit groep 6 t/m 8 van de basisscholen kunnen op diverse woensdagmiddagen deelnemen aan boardingvoetbaltoernooien.

Deze toernooien vinden wisselend plaats op verschillende locaties in de gemeenten Hollands Kroon en Schagen. Een toernooi gaat steeds van start om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 16:00 uur (afhankelijk van het aantal deelnemende teams). Er wordt 4 tegen 4 gespeeld, zonder vaste keeper. De wedstrijden duren ca. 5 min. Uiteraard zijn er leuke prijsjes te winnen. Nieuw dit jaar zijn de Junior Boardingtoernooien en de Beach Boardingtoernooien. De Junior Boarding is bedoeld voor de kinderen uit groep 4 t/m 6 van het basisonderwijs. De activiteit is verder hetzelfde als de gewone boardingvoetbaltoernooien. Bij de Beach Boarding spreekt het voor zich; de ondergrond waarop gevoetbald wordt, is zand. Er wordt op blote voeten gespeeld. Deelname aan het toernooi is gratis, maar vooraf inschrijven is wel noodzakelijk. Een team bestaat uit minimaal 4 en maximaal 6 spelers (jongens en/of meisjes, 2 wissels) en mag gemengd zijn. De deelnemers moeten wel in de genoemde groepen van de basisschool zitten. Er kunnen maximaal 16 teams deelnemen: VOL=VOL!

Aanmelden

Aanmelden kan tot en met de zondag voor het boardingvoetbal toernooi door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  met daarin de volgende informatie:

- naam team

- naam school

- gemiddelde leeftijd spelers

- het gewenste toernooi (datum)

- telefoonnummer en email contactpersoon

8 april 2015

Voetbalveld v.v. Winkel

Groep 6 t/m 8

Bij slecht weer zal het programma worden afgewerkt in de Niedorphal in Winkel